palbit

PALBIT


Palbit je osnovan 1916. godine i mi smo proizvoda i alata od tvrdog metala. Mi smo simbol alata visokih performansi. Više od 100 godina iskustva omogućava nam da budemo kompletni dobavljač rešenja za alate od tvrdog metala.

Trenutno prodajemo širom sveta kroz mrežu distributera, agenata i predstavništava, sa timom visoko kvalifikovanih tehničarn. Korišćenje visoke tehnologije omogucava nam da odgovorimo na najviši nivo zahteva klijenta.

Danas smo potpuni dobavljač rešenja od tvrdog metala sa najvišim nivoima odziva i kvaliteta.

Portfelj alata

Svakodnevno težimo ka stvaranju najkvalitetnijih alata i pružanju širokog spektra rešenja našim klijentima. Sa 3 poslovna podrueja (alati za sečenje, delovi za habanje i alati za kamenje) u stanju smo da stvorimo standardna i takode prilagodena rešenja za rešavanje bilo kog problema naših kupaca.

Kvalitet

Da bismo trazili izvrsnost našeg proizvoda, imamo strogu kontrolu proizvodnog procesa i sertifikovani smo prema standardima ISO 9001: 2015 i NP 4457: 2007.

Kupac

Znamo da je nivo potražnje svakog kupca visok, zato nam je primarna briga odgovoriti na zahteve naših kupaca kvalifikovanim tehničarima, istraživanjem i stalnim razvojem i najsavremenijom tehnologijom.

Trenutno smo prisutni u prodaji širom sveta putem mreže distributera, agenata i predstavništava, sa timom visoko kvalifikovanih tehničara. Koriščenje visoke tehnologije omogućava nam da odgovorimo na najzahtevnije zahteve naših klijenata.

Danas smo kompletni dobavljač rešenja u tvrdom metalu, sa najvišim nivoima odziva i kvaliteta.

KATALOG


Industrijska rešenja